Dětský sonický zubní kartáček VITAMMY SMILE od 3 let, varianta mrožík

Dětský sonický zubní kartáček VITAMMY SMILE Je to skvělý dětský kartáček, jehož nádherné barvy a pohádkové kresby motivují k každodenní hygieně. Díky sonické technologii zajistí kartáček zdravé zuby pro každé dítě. VITAMMY SMILE je barevný a veselý, díky kterému bude kartáček nejen předmětem každodenní péče o ústní dutinu, ale také skvělým "gadgetem", který si nyní děti tolik oblíbily. Je také vhodný pro dospělé, kteří dávají přednost menším čisticím hlavám nebo pro ty dospělé ve kterých je uvnitř stále dětská duše.
431,00 CZK
Expedice do 24 hodin
ks

katalogové číslo: nm011676
EAN: 5901793640143
záruka:24 měsíců
výrobce:Vitammy
cena bez DPH:356,20 CZK
cena vč. DPH:431,00 CZK
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Dětský sonický zubní kartáček VITAMMY SMILE

Je to skvělý dětský kartáček, jehož nádherné barvy a pohádkové kresby motivují k každodenní hygieně. Díky sonické technologii zajistí kartáček zdravé zuby pro každé dítě. VITAMMY SMILE je barevný a veselý, díky kterému bude kartáček nejen předmětem každodenní péče o ústní dutinu, ale také skvělým "gadgetem", který si nyní děti tolik oblíbily. Je také vhodný pro dospělé, kteří dávají přednost menším čisticím hlavám nebo pro ty dospělé ve kterých je uvnitř stále dětská duše.

Sonický kartáček VITAMMY SMILE kombinuje technologii sonických pulzací s měkkými vlákny, čímž zajišťuje vynikající kvalitu čištění a péči. Technologie Sonic pulsation účinně odstraňuje zabarvení, snižuje plak a zpožďuje tvorbu zubního kamene. Při pravidelném používání jsou zuby zdravější.

Sonický zubní kartáček VITAMMY SMILE je skvělým nástrojem v každodenní péči o ústní dutinu u dětí, které si dosud nevytvořily správnou techniku ​​čištění. Děti budou považovat čištění kartáčkem VITAMMY SMILE za skvělou zábavu a každodenní péče už nebude jen rutinou.

Kartáček je určen pro děti od 3 let.

Sonická technologie

Měkká vlákna oblého kartáčku přenáší vysokofrekvenční pulzy a vytvářejí mikro pohyby zajišťující účinné čištění zubů a ochranu dásní. Zuby jsou důkladně čištěny a dásně masírovány.

Vodotěsné a hygienické

Vodotěsný plast, ze kterého je sonický kartáček vyroben, je rychle schnoucí a neporézní materiál, a proto je velmi hygienický. Další výhodou je ochranné víčko, díky kterému může dítě kartáček hygienicky zabalit do batohu a vzít jej do mateřské školky nebo školy.

Doma a na cestě

Sonický kartáček je lehký a jeho rozměry a ochranné víčko umožňují snadnou a bezpečnou přepravu. Kartáček je navíc dodáván s kovovým pouzdrem / krabičkou s krásným vzorem z pohádky, který vám umožní zabalit kartáček a uložit tak, aby je dítě mělo vždy s sebou. Kartáček je napájen z baterií, můžete je kdykoli vyměnit bez ohledu na to, zda jste doma nebo na cestách.

Jednoduché použití

Konstrukce kartáčku umožňuje jednoduchou a snadnou aktivaci i pro 3leté malé ruce.

2 koncovky

Toto není jednorázový kartáček. Kartáček Vitammy SMILE. V baleni naleznete 2 náhradní koncovky.
 
Frekvence vibrací:

normální režim: 10000-14000VPM
jemný režim: 8000-12000VPM

Složení sady:

1 x sonický kartáček VITAMMY SMILE ze čtyř veselých vzorů; 2 x VITAMMY SMILE koncovky; 1 x AAA baterie; 1 x ochranná násadka; 1 x kovové pouzdro; 1 x záruka na 2 roky

4 zábavné vzory na výběr:

Zelená se lvem; Růžová se zajíčkem; Modrá s krokodýlem, Modrá s moremem.
Kartáčky s kresbami populární ilustrátorky dětských knih - Marty Bilecké.

Náhradní hlavice zakoupíte v sekci náhradní hlavice nebo jako doporučený produkt při dalším kroku objednávky.

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

varianty produktu (4)

varianta lvíček

431,00 CZK
Expedice do 24 hodin
Detail produktu

varianta králíček

431,00 CZK
Expedice do 24 hodin
Detail produktu

varianta krokodýlek

431,00 CZK
Expedice do 24 hodin
Detail produktu

varianta mrožík

431,00 CZK
Expedice do 24 hodin
Detail produktu
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).