Ověřený nástroj pro medicínskou diagnostiku: Nepřekonatelná kvalita stetoskopů Littmann

01. 03. 2023, 10:24

Stetoskopy jsou nezbytným nástrojem pro každého lékaře a zdravotnického pracovníka. Stetoskopy značky Littmann patří mezi nejlepší na trhu a jsou známé svou kvalitou, výkonností a přesností. Tyto stetoskopy jsou vyráběny společností 3M, která je světovým lídrem v oblasti výroby zdravotnických nástrojů.

Existuje několik druhů stetoskopů Littmann, každý s vlastními výhodami a přednostmi. Nejpopulárnější jsou Littmann Classic, Littmann Cardiology a Littmann Electronic (nyní novinka CORE Digital)

Littmann Classic je nejoblíbenějším stetoskopem Littmann. Tento stetoskop je velmi snadno použitelný a jeho cena je velmi příznivá. Jeho výkonnost je vynikající a je vhodný pro všechny typy pacientů. Výhodou stetoskopu Littmann Classic je jeho jednoduchost a snadnost použití.

Littmann Cardiology je stetoskop vyvinutý pro kardiologické vyšetření. Tento stetoskop má vynikající zvukovou kvalitu a dokáže zaznamenat i ty nejmenší zvuky. Je velmi citlivý na srdeční šelest a umožňuje lékaři slyšet srdeční zvuky velmi jasně. Jeho výhodou je také to, že je velmi odolný a vydrží dlouho.

Littmann Electronic je moderní stetoskop s elektronickým zpracováním zvuku. Tento stetoskop má integrovaný digitální procesor, který dokáže zpracovat zvuk a zvýraznit jeho intenzitu a frekvenci. Je vhodný pro všechny typy pacientů a umožňuje lékaři slyšet i ty nejmenší zvuky. Jeho výhodou je také to, že je snadno ovladatelný a umožňuje lékaři poslouchat zvuky přímo v sluchátkách. Jeho nástupce je zařízení Littmann Core Digital.

Každý stetoskop Littmann má své vlastní výhody a přednosti. Všechny stetoskopy Littmann jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou velmi odolné.

Přehled stetoskopů Littmann naleznete také zde - odkaz 

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).